Сподели във Facebook


бул. Мария Луиза 100
София,
България
23.3232452
42.710033
UserLikes
Име: БОРЕКС ИНТЕРНЕШЪНЪЛ
Адрес: София, бул. Мария Луиза 100
Телефони: text to image
Уеб сайт: http://www.borexinternational.com
E-mail: text to image
Отрасъл: Автобуси
Дейност:

Производител на фабрично нови автобуси, представител на TEMSA.

Ключови думи: автобуси, фабрично нови, темса, градски, туристически

Продукти

  • catalog.bg
  • БОРЕКС ИНТЕРНЕШЪНЪЛ

За нас

БОРЕКС ИНТЕРНЕШЪНЪЛ ООД е официален и единствен представител на TEMSA за България от 1999 г. Благодарение на качеството на продуктите, съчетано с атрактивните цени, фирмата успя да наложим гамата на TEMSA на българския пазар, като през последните 3 години е реализирала над 40% от продажбата на фабрично нови туристически автобуси на територията на страната.
Създадена през 1968 г., турската фирма TEMSA бързо заема лидерски позиции в автомобилния сектор и днес с 9,5% пазарен дял в Европа тя е един от най-големите независими производители на фабрично нови автобуси. В наши дни компанията е позн
БОРЕКС ИНТЕРНЕШЪНЪЛ
ата освен на стария континент, така и в още 30 страни по света. TEMSA произвежда годишно над 2 000 автобуса и над 2 500 мидибуса съвместно с водещи компании като MAN, DAF, ZF, BLAUPUNKT и др. Компанията е част от многобройното семейство на най-големия турски холдинг SABANCI Holding, чийто търговски оборот за миналата година надхвърля $18 млрд.
За реализацията на конкретни продажби, партньори на фирмата са водещи лизингови компании и банки. Борекс Интернешънъл ООД е готов да си сътрудничи с тази финансовата институция, с която клиента предпочита да работи или има вече осъществен контакт.
 
Открийте ни в Google+